Производители

Samsung Medison

Иновативността на Medison в цифровите технологии за образна диагностика позволява на компанията да се отличи от другите производители навсякъде по света – в болници, клиники и частни медицински центрове. Благодарение на глобалната си дистрибуторска мрежа в над 110 страни, компанията предлага изчерпателен спектър от високотехнологични ултразвукови системи – от портативни до най-висок клас мултифункционални Live 3D/4D апарати.

Изцяло фокусиран в развитието на ултразвуковите технологии, Medison има забележителен принос в разрабтката и развитието им. Учените и инженерите на Medison не само усъвършенстват върховите технологии, но и създават стандарти, които oпределят Medison като първата, много често и единствена компания, предлагаща уникални иновативни решения в 3D/4D ехографията.

Разработването на автоматично сканиране на обеми, мулти-вълновата технология и Live 3D са само някои от революционните пробиви на Medison в областта на образната диагностика.

Благодарение на съвременните технологии и многобройните способи за подобряване на диагностиката Medison сe разпознава от специалистите в света като компания със собствена идентичност и изключително високо качество, лидер в ехографията.

В края на месец декември 2010 г. в конкуренция с други големи фирми, SAМSUNG Electronics стана притежател на контролния пакет акции от MEDISON.

Новото им име е SAMSUNG Medison. За повече информация можете да посетите www.samsunghealthcare.com.

MedicalEconet

Корените на medical Econet GmbH ни връщат назад в 1997 година, когато фирмата е била европейска централа на “Kretz Technic AG, Zipf / Австрия, с офис в Dorsten. Понастоящем фирмата е един от най-големите европейски дистрибутори и сервизи на няколко големи корейски производители на медицинска апаратура.

Чрез специализираната си търговска мрежа, компанията предлага висок професионализъм, гъвкавост, бързи срокове на доставка и компетентен сервиз.

През февруари 2013 medical Econet GmbH влезе в своя нов дом в Oberhausen.

През всички тези години работа и натрупан опит medical Econet GmbH продължава да подобрява и да разширява продуктовата си гама.

В България фирмата предлага пълната гама от продукти. За повече информация можете да посетите www.medical-econet.com.

AtCor Medical

AtCor Medical е специализирана в разработването и производството на апаратура за неинвазивно измерване на централно аортно налягане, както и на други ключови параметри необходими за функционална оценка на сърдечносъдовия риск, за диагностика и при лечение на сърдечносъдови и бъбречни заболявания. Измерванията, направени със SphygmoCor, осигуряват по-добра прогностична и диагностична информация, която е невъзможна със стандартно измерване на брахиално кръвно налягане.

Централата, производството и развойната дейност на AtCor Medical са базирани в Сидни, Австралия.

За повече информация можете да посетите www.atcormedical.com.

Comments are closed.