Алмасоник

Алмасоник ЕООД

Алмасоник ЕООД е създадена в началото на 2005 година и е изключителен дистрибутор на Samsung Medison за България. Фирмата осигурява оторизиран гаранционен и извънгаранционен сервиз на предлаганата апаратура.

Samsung Medison е водеща южно-корейска компания, лидер в разработването и приложението на върхови технологии в областта на електрониката. Създадена е през 1985 година от седем научни работници от „Корейския институт за наука и съвременни технологии” и е изцяло фокусирана върху разработката и производството на съвременна ехографска апаратура. Понастоящем компанията предлага ехографи от различен клас с приложения в: акушерството и гинекологията, абдоминални, кардиологични, съдови, малки части, педиатрия, неонатология, урология, неврология, мускулноскелетни и др.

Със своите значими международни награди в областта на науката и технологиите, Samsung Medison e всепризнат лидер в областта на 3D/4D ехографията.

Алмасоник ЕООД e изключителен дистрибутор и на фирмa Medical EcoNet, като предлага пълното им продуктово фолио.

Амбицията на мениджмънта на Алмасоник ЕООД е фирмата да заеме водещо място на пазара, да бъде предпочитан доставчик на медицинска апаратура и да спечели доверието на българските лекари специалисти, като им предлага конкурентни цени, високо качество на услугите и сервиза и открито коректно отношение.

Екипът на Алмасоник

 

Comments are closed.