В уъркшопа “Скрининг на фетално сърце” търсим най-информативния образ и не се страхуваме да въртим бутоните, съчетаваме теория с практични трикове.

Comments Off on В уъркшопа “Скрининг на фетално сърце” търсим най-информативния образ и не се страхуваме да въртим бутоните, съчетаваме теория с практични трикове.

Образ от ново поколение и прецизна диагностика с Samsung V8

Comments Off on Образ от ново поколение и прецизна диагностика с Samsung V8

XIV-тият Обучителен курс по ултразвук в акушерството и гинекологията с международно участие ще се проведе в RIU Pravets Resort, в периода от 08 до 10 ноември 2019 г.

XIV-тият Обучителен курс по ултразвук в акушерството и гинекологията с международно участие ще се проведе в RIU Pravets Resort, в периода от 08 до 10 ноември 2019 г.
Гост демонстратор на това събитие ще бъде Dr. Thomas HERBEL, който ще представи ултразвуков апарат HERA W10 от експертен клас. Алмасоник ще участва с щанд, където ще можете да получите информация за всички апарати от продуктовата линия на Samsung.

Comments Off on XIV-тият Обучителен курс по ултразвук в акушерството и гинекологията с международно участие ще се проведе в RIU Pravets Resort, в периода от 08 до 10 ноември 2019 г.

Първа научна конференция за Централна и Източна Европа по тиреоидни заболявания, 10-11 май 2019 г, Централен военен клуб, София, България

България ще е домакин на Първа Научна Конференция за Централна и Източна Европа по тиреоидни заболявания. Ще се проведе в София на 10-11 май 2019 в Централния военен клуб.
Двадесет и осем световно признати експерти по болести на щитовидната и паращитовидната жлеза ще споделят опита си пред над 300 ендокринолози от България и Европа в първата по рода си Научна конференция за Централна и Източна Европа по тиреоидни заболявания. Ще бъдат представени най-новите научни разработки в областта на патологията на щитовидната жлеза и на калциево-фосфорната обмяна. Ще се обсъждат профилактични, диагностични и лечебни методи за тази група заболявания.
Алмасоник ООД участва като изложител и ще представи едно ефективно решение за прецизна ултразвукова диагностика – HS40.

Comments Off on Първа научна конференция за Централна и Източна Европа по тиреоидни заболявания, 10-11 май 2019 г, Централен военен клуб, София, България

ПЪРВА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА НА ГЪРДА – 2-3 ноември 2018 г.

На 2 и 3 ноември 2018г. в хотел Рамада, София ще се състои Първата Конференция на Българското дружество по образна диагностика на гърда. Гост лектор на това събитие ще бъде Kay-Rees Thompson, старши специалист по приложения към Samsung, която ще ни запознае с усъвършенстваните ултразвукови технологии за визуализация и диагностика на гърда на Samsung. Алмасоник участва и с щанд, където ще можете да видите ултразвуков апарат HS70А with Prime от висок клас.

Comments Off on ПЪРВА КОНФЕРЕНЦИЯ НА БЪЛГАРСКОТО ДРУЖЕСТВО ПО ОБРАЗНА ДИАГНОСТИКА НА ГЪРДА – 2-3 ноември 2018 г.

XVI Национален конгрес по кардиология – 04-07 октомври 2018, к.к. Албена

SMART3 Bg borchurePromoooosssОт 4 до 7 октомври 2018г. ще се проведе XVI Национален конгрес по кардиология, организиран от Дружество на кардиолозите в България, в к.к. Албена.
„Алмасоник ” ООД ще вземе участие с hand-on семинар. Вижте подробна информация тук.

Comments Off on XVI Национален конгрес по кардиология – 04-07 октомври 2018, к.к. Албена

CrystalVue flow

Отвъд невидимите граници!

Comments Off on CrystalVue flow

Къде да ни намерите през 2018 година

SMART3 Bg borchurePromoooosssОт 22 до 25 март 2018г. ще се проведе XXI НАЦИОНАЛНА ГИНЕКОЛОГИЧНА КОНФЕРЕНЦИЯ, организирана от
БЪЛГАРСКО НАУЧНО ДРУЖЕСТВО ПО АКУШЕРСТВО И ГИНЕКОЛОГИЯ, в ХОТЕЛ “РИЛА” – Боровец.
„Алмасоник ” ООД ще вземе участие в изложението на медицинска апаратура.
Заповядайте!

Comments Off on Къде да ни намерите през 2018 година

Second Life ултразвук

“Алмасоник” ООД предоставя възможност за бюджетно решение при покупката на употребявани ултразвукови апарати /Second Life/. Апаратурата е сервизирана и поддържана от оторизирания сервиз на Samsung Medison за България. Предлаганите апарати са с последна софтуерна версия, гаранция от дистрибутора и налични, оригинални резервни части. Технически характеристики на конкретните модели, ще намерите в меню Продукти/Samsung Medison/Употребявана апаратура. Към момента предлагаме 3 модела от различен клас. За цени се свържете с нас на посочените телефони.

Comments Off on Second Life ултразвук

Световен конгрес по фетална и неонатална медицина

От 24 до 27 април тази година в Лондон, ще се проведе Световния конгрес по фетална и неонатална медицина.
Samsung Clinical Research Group съвместно с проф.Роберто Ромеро и д-р Лами Ийео ще организират и водят курс на тема 5D Heart,като част от Световния конгрес.
Подробна програма на курса и информация за цялото събитие можете да откриете тукECR_초청장_0125

Comments Off on Световен конгрес по фетална и неонатална медицина